Het aanzicht van uw gevel is bepalend voor o.a. de waarde  van u huis. In de loop der jaren neemt de kwaliteit van het voegwerk af waardoor uw gevel minder fris eruit komt te zien. Het vervangen van het voegwerk bij uw woning of pand zorgt er niet alleen voor dat de gevel in aanzicht opknapt maar het werkt ook energiebesparend

Gevel renovatie

Gevels maken het huis. Door de gevels te renoveren krijgen ze hun karakter en uitstraling weer helemaal terug. Het kan werkelijk een verschil van dag en nacht zijn. Door een nieuwe voeg en het impregneren van de muren voorkomt u vochtdoorslag en krijgt u een betere isolatie van de buitenmuur. Beiden zijn dan ook waarde vermeerderend voor uw woning of pand. Bij renovatie kan er gekozen worden uit diverse voegen om de stijl van het huis te herstellen of te vernieuwen.

Wat kost gevel renovatie?

gevel-renovatie in utrecht

Bij het renoveren van uw gevel kunnen er behoorlijk wat andere werkzaamheden bij komen kijken. Soms is alleen het voegwerk vernieuwen genoeg maar er kan ook meer nodig zijn zoals het vochtwerend maken van de gevel. Daarnaast kan er spouwmuurisolatie nodig zijn of andere isolatie materialen.

Om een concrete offerte op te stellen zal er eerst een afspraak moeten worden ingepland om te bepalen wat er nodig is en wat het gaat kosten.

Gevel renovatie Utrecht

Als u in de omgeving van Utrecht woont en opzoek bent naar een oplossing voor uw gevel, neem dan snel en vrijblijvend contact op met Timmerbedrijf Utrecht.