Buiten genieten en toch nog droog zitten? Het aanbouwen van een veranda hoeft niet duur te zijn, dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Met een afdekking in de tuin kunt u de heerlijke zomeravonden verlengen. Als u ook nog een terrasverwarming neemt kunt u hier zelfs in de winter van genieten.

Wat is een veranda?

veranda-aanbouw-utrechtDit is een aanbouw aan uw woning. Het gaat hier vaak om een afdak steunend op houten palen. Dit kan gewoon op de bestaande vloer, echter is er meestal een houten vloer aanwezig die op gelijke hoogte ligt met de binnenvloer. U kunt hier jarenlang van genieten van de mooie na-zomers of zelfs bij mooie winterdagen. U zit hier gezellig, droog en warm. Klinkt dat niet perfect?

Wat kost een veranda?

De kosten zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Wat voor materiaal wilt u gebruiken, wilt u een verhoogde houten vloer? Ik kom graag bij u langs om de wensen af te stellen en een voorstel te maken wat de totale kosten worden.

Veranda aanbouw Utrecht

Wilt u een veranda aanbouwen in Utrecht? U kunt uiteraard zelf de wensen doorgeven, een geheel eigen invulling behoort bij Timmerbedrijf Utrecht tot de mogelijkheden. Robin van de Kreeke komt graag bij u langs om alles door te spreken en af te stemmen.