Lekker genieten in huis van de naar binnen schijnende zon? Een serre is hier het ideale middel voor. Plaats er een lekkere stoel of een loungebank en geniet met een boek van een heerlijke rust. Timmerbedrijf Utrecht helpt u bij het realiseren van een heerlijk plekje.

Wat is een serre?

serre-aanbouw-utrecht
Een serre is een aanbouw op de begane grond aan een woning, soms vrijstaand, die grotendeels uit glas bestaat. Doordat een serre vaak gemaakt is van glas kan de temperatuur er snel oplopen. Een beslissing om een serre aan uw woning te laten bouwen neemt u echter niet zomaar. Er zijn verschillende modellen, vanzelfsprekend zijn kleineren modellen goedkoper dan grotere modellen.

Kosten van een serre

Een prijslijst is lastig te geven. Een indicatie geven kan Robin van Kreeke als hij langs kan komen. Zo kan hij opmeten hoe lang de serre moet worden, wat voor materiaal u wilt gebruiken en wat voor overige wensen u nog heeft.

Materiaal

Het materiaal kan verschillen uit bijvoorbeeld hout, kunststof of aluminium. De verschillende materialen hebben allemaal hun voor- en nadelen.

Serre aanbouw Utrecht

Als u in de omgeving van Utrecht woont en opzoek bent naar een nieuwe serre, neem dan snel en vrijblijvend contact op met Timmerbedrijf Utrecht. Robin zal snel bij u langskomen voor een afspraak en om de plannen door te nemen.