Opzoek naar een heerlijk vakantiegevoel alleen dan in uw voor- of achtertuin? Heerlijk ontspannen in de omgeving van uw eigen huis. Een sfeervolle overkapping kan hiervoor zorgen. Daarnaast is dit vaak een pronkstuk voor uw tuin.

Wat is een overkapping?

Er zijn verschillende soorten mogelijk zo kunt u er bijvoorbeeld ook één maken waar u de auto onder kunt zetten. De meest voorkomende is echter de overkapping in de tuin.

Wat kost een overkapping?

Overkapping-aanbouw-utrechtEr komt zeker wat kijken bij het maken van een overkapping. Om een goede offerte voor u te kunnen maken kom ik het liefst bij u langs om alles door te spreken en de wensen af te stemmen.

Materiaal

Het materiaal kan verschillen per situatie waar u voor kiest, de meeste worden gemaakt van: hout, glas en metselwerken zijn de meest voorkomende overkapping. Welk materiaal voor uw het meest geschikt is hangt af van de keuze die u maakt, vandaar dat ik graag eerst langs kom.

Overkapping Utrecht

Wilt u een overkapping aanbouwen in Utrecht? U kunt uiteraard zelf de wensen doorgeven, een geheel eigen invulling behoort bij Timmerbedrijf Utrecht tot de mogelijkheden. Robin van de Kreeke komt graag bij u langs om alles door te spreken en af te stemmen.