Heeft u nog geen garage of heeft u een kleine? Een garage aanbouwen kan u veel extra ruimte opleveren. Zo kunt u hier bijvoorbeeld uw auto in plaatsen, maar kan dit ook een schuur of opslagruimte worden. Timmerbedrijf Utrecht komt graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het aanbouwen van een garage.

Wat is een garage?

Dit is een overdekte en afsluitbare ruimte om bijvoorbeeld een voertuig in te stallen. Iedereen wil graag over een garage aan huis beschikken, het kan namelijk ook dienen als berging voor tuinspullen of gereedschap. Echter kunt u deze ook gebruiken om de fiets in op te bergen of speelgoed van uw kinderen.

Wat kost een aanbouw garage?

Wanneer u een volledige garage wilt aanbouwen kunnen de kosten hiervan vooraf moeilijk bepaald worden. Ik kom graag bij u langs om een passende offerte te maken. Daarvoor dienen we te kijken naar of u de garage bijvoorbeeld volledig wilt laten isoleren, kiest u voor een uitbreiding van de huidige of een nieuwe, welk materiaal wilt u gebruiken.

Wat zijn de mogelijken

garage-aanbouw-utrechtEr zijn verschillende keuzes die u kunt maken bij het kiezen van een garage. Een aanbouw kan soms wat lastiger uitpakken dan bij een nieuwbouw. De reden hiervoor is dat er wel genoeg ruimte van uw perceel vrij moet zijn om te kunnen aanbouwen. Het kan zijn dat u een vergunning aan moet vragen voor het aanbouwen van een garage. Het materiaal van kan bestaan uit hout of steen, dit zijn de twee meest voorkomende varianten.

Garage aanbouw Utrecht

Als u in de omgeving van Utrecht woont en opzoek bent naar een (aanbouw) garage, neem dan snel en vrijblijvend contact op met Timmerbedrijf Utrecht. Robin zal snel bij u langskomen voor een afspraak en om de plannen door te nemen.