Voor een dakopbouw kunt aankloppen bij Timmerbedrijf Utrecht. Een dakopbouw is mogelijk is allerlei soorten en vormen. Robin van de Kreeke komt graag bij u langs om het een en ander door te spreken.

Wat is een dakopbouw?

Dit is een ruimte, kamer of zelfs verdieping die op het dak wordt aangebouwd. Echter kan het ook een andere vorm van opbouw zijn, zoals een torentje of een lift. De extra ruimte die dit oplevert is vaak enorm, er kan bijvoorbeeld een extra woonlaag ontstaan. In deze woonlaag is het mogelijk slaapkamers te plaatsen, maar ook een badkamer kan worden geplaatst.

Kosten dakopbouw

dakopbouwDe kosten van kunnen uiteenlopen afhankelijk van wat voor soort u wilt hebben. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard dakopbouw, maar het is ook mogelijk om hier een luxe variant voor te kiezen. Om hier een goede indicatie over te geven kom ik graag bij u langs om alles door te spreken.

Dakopbouw Utrecht

Als u in de omgeving van Utrecht woont en opzoek bent naar een dakopbouw, neem dan snel en vrijblijvend contact op met Timmerbedrijf Utrecht. Robin zal snel bij u langskomen voor een afspraak en om de plannen door te nemen.