Voor een dakkapel kunt u bij Timmerbedrijf Utrecht terecht voor verschillende types dakkapellen. Er zijn verschillende soorten dakkapel mogelijk. U kunt kiezen voor een dakkapel omdat u extra ruimte nodig heeft in de kamer of bijvoorbeeld op zolder. Dakkapellen worden in diverse materialen uitgevoerd. Dit is afhankelijk van de bouwstijl van het huis en uw wensen.

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel is een aanbouw van het schuine dakvlak. Meestal bestaat het uit een verticaal raamkozijn die wel of niet voorzien is van beweegbare delen. Twee driehoekvormige zijwanden en daarbij een afdekking.

Wanneer monteer je een dakkapel?

dakkapelDit kan op verschillende moment worden worden aangebouwd. Dit kan direct bij het bouwen van uw nieuwe huis, maar het is ook mogelijk om naderhand een dakkapel aan te bouwen. Dit kan bijvoorbeeld op een plek waar nu een dakraam zit. Dakkapellen kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd. De dakkapel kan ter plekke op het dak getimmerd worden, dit duurt meestal 3 tot 4 dagen. Ook is het mogelijk om een Prefab dakkapel te kiezen, deze is vooraf al geproduceerd.

Wat kost een dakkapel

Van te voren moet u er goed over nadenken over hoe u de aanbouw wilt hebben aan de hand daarvan kan Timmerbedrijf Utrecht een mooie en passende offerte voor u maken.

Prefab dakkapel

Een Prefab betekent eigenlijk een prefabricage, dus het is is al af en wordt in de zo op uw huis geplaatst. Prefab dakkapellen zijn meestal van hout of kunststof gemaakt. Als u kiest voor een prefab is het belangrijk dat alles goed wordt uitgetekend, gemeten en gecontroleerd.

Dakkapel Utrecht

Als u in de omgeving van Utrecht woont en opzoek bent naar een dakkapel, neem dan snel en vrijblijvend contact op met Timmerbedrijf Utrecht. Robin zal snel bij u langskomen voor een afspraak en om de plannen door te nemen.