Aanbouw

Op den duur worden de meeste huizen te klein en kan je kiezen voor een aanbouw. Een aanbouw van een huis kan op verschillende manieren:

  • Dakkapel
  • Dakopbouw
  • Garage
  • Overkapping
  • Serre
  • Uitbouw
  • Veranda

Dakkapel

Een dakkapel is een aanbouw van het schuine dak en kan op alle moment op een huis worden aangebouwd. Dakkapellen kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd en de duur hiervan ligt meestal rond de drie tot vier dagen. Daarnaast is het ook mogelijk om een prefab dakkapel te nemen, deze worden vooraf geproduceerd en de montage hiervan is één dag.

Dakopbouw

Een dakopbouw is een aanbouw in de vorm van een ruimte of kamer of zelfs verdieping die op het dak wordt gebouwd. Het verschil met een dakkapel is dat een dakopbouw vaak groter is dan een dakkapel. Het realiseren van een dakopbouw kost vaak enkelen dagen.

Garage

Als uw woning te klein is kunt u ervoor kiezen om een garage aan uw huis te bouwen. In de garage kunt u allerlei spullen kwijt en eventueel ook uw auto. U kunt er ook voor kiezen om juist uw garage bij het huis te betrekken.

Overkapping

Een overkapping kan in verschillende vormen en een overkapping kan gemaakt zijn van verschillend materiaal.

Serre

Wilt u een aanbouw in de vorm van een serre? Dat kan. Een serre is een aanbouw op de begane grond aan een woning. Een serre bestaat grotendeels uit glas zodat de zon er goed in kan schijnen.

Veranda

Een veranda lijkt erg veel op een serre. Het verschil is dat een serre vaak helemaal dicht is. Een veranda is een aanbouw aan de woning in de vorm van een afdak die steunt op palen.

Aanbouw Utrecht

Hierboven zijn een aantal manieren van aanbouw besproken. Woont u in de omgeving Utrecht en bent u opzoek naar een aanbouw. Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met Timmerbedrijf Utrecht.